GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kazım Karabekir İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ile kutlandı. Şiirler okundu, gösteriler yapıldı,günün anlam ve önemi için konuşmalar yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 101. yılını öğrenci ve öğretmenlerimiz ile çoşkulu şekilde kutladık.

Şbt

Ben OkuyorumGaziantep Okuyorum projesi kapsamında okulumuzda okumanın saatini yoktur mesajını tüm öğrencilerimize ulaştırmak amacıyla kitap okuma dairesi şeklinde okul saatimi oluşturduk.

Şbt

Şahinbey Belediyesi tarafından Okuyan Çocuk Şenliği temalı olarak düzenlenen Çocuk Kitap Fuarına Kazım Karabekir İlkokulu olarak katılım gerçekleştirdik.

Şbt

2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem başı öğretemenler kurulu toplantısı okulumuzdaki tüm öğretemenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. 1. Dönemin genel değerlendirilmesi yapılıp bu dönem yapılacak çalışmalar hakkında planlama yapıldı.

Ara

KAZIM KARABEKİR İLKOKULU OLARAK GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

Ara

REHBERLİK DERSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK MAHREMİYET EĞİTİMİ VERDİK. ÖĞRENCİLERİMİZLE; MAHREMİYET EĞİTİMİNİ KORUNMANIN ÖNEMİNİ, KORUNMA YOLLARINI VE KÖTÜ DOKUNUŞLA KARŞILAŞTIKLARINDA YAPMALARI GEREKENLERİ KONUŞTUK.