GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kazım Karabekir İlkokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı timsallerinden bandırma vapuru, 4-J sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İsmail KIZMAZ rehberliğinde etkinlik olarak yapıldı.Ellerinize sağlık!..

May

Okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Rümeysa Sıdıka ALTUNOVA tarafından yürütülen #etwinning projesi #makehappybehappy çalışmalarından görüntüler..

Bu ay öğrencilerimiz ve velilerimizin proje anketine katılımları gerçekleştirildi.

Ayrıca öğrencilerimizin o minik ve sevgi dolu elleriyle hazırlanmış lezzetli keklerimiz ile bir büyüğümüzü ziyaret ettik.

Make Happy Be Happy (Mutlu et, mutlu ol)..

Bu güzel çalışmalarından ötürü öğrencilerimize ve öğremenimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Engelliler Haftası, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında, hayata bir engelle devam etmek zorunda kalan bireylere dikkat çekmek amacıyla kutlanmaktadır.Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. O yüzden bizlere düşen görev, engelli bireylerle empati kurarak anlayışı yükseltmek ve onlara hogörülü davranarak yardım etmek olmalıdır..

Okulumuz 4-J sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İsmail KIZMAZ gözetiminde gerçekleştirilen "Empati Etkinliği" için öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

6 Şubat gününde ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ilk andan bu ana kadar gösterdikleri çaba ve sabirlarında dolayı Cemile Abdullah Kiraz A.S.M sağlık çalışanları nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimizi ilettik.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI. EMEK VEREN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Elektronik araçlar hayatımızın her anında var olsa da kitap okumanın yeri ayrıdır. Kitaplar öğretici olmanın yanı sıra kültürel, sosyal ve sanat açısından da bizlere fayda sağlamaktadır. Bizler insanlık olarak,  gelecek nesillere kitap okumanın önemini her daim aktarmamız gerekir. Biz eğitimciler ve siz velilerimiz geleceğimiz olan çocuklara; kitap okumanın güzelliğini, ne kadar önemli olduğunu anlatmanın yanında okuyarak örrnek teşkil etmeliyiz.

Ülkemizde her yıl Mart ayının son haftası "Kütüphane Haftası" olarak kutlanmakta ve etkinlikler yapılmaktadır.Okulumuzda her gün okuma saatleri yapılmakta olup bu hafta dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına okulumuz 3-B , 3-E, 4-A, 4-D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde kiyap okuma ayracı hazırladılar. Bu etkinlik için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Rumeysa Sıdıka ALTUNOVA, Elçin DUTAR DEMİRDÖVEN, Alper TANRIVERDİ ve Mustafa AKICI 'ya teşekkür ederiz.

Mrt

3-J Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Şeyma ARIKAN, görsel sanatlar dersinde yaptıkları çalışma ile beğeni topladılar.Öğrencilerimize ve öğretmenimize , bu eğlenceli çalışma için teşekkür ederiz..

Mrt

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN !

3-B Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Rümeysa Sıdıka ALTUNOVA gözetiminde Ramazan Ayı'nın gelişini karşılayarak simge haline gelen Ramazan davulu yaptılar.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize bu güzel çalışma için çok teşekkür ediyoruz.

Yarıyıl tatili kursumuzu başarıyla tamamladık.

Harika bir tempoda, başarı ve enerji dolu geçirdiğimiz iki haftalık süreçte öğrencilerimizi uğurladiktan sonra yepyeni bir dönem için hazırız... ☀️

E TWİNNİNG PROJEMİZ PANO ÇALIŞMAMIZDAN KARELER

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN RÜMEYSA SIDIKA ALTUNOVA ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN "MAKE HAPPY BE HAPPY" PROJEMİZE AİT ÇALIŞMALARIMIZDAN KARELER..

e safety (e güvenlik)

Ock

3-I Sınıfı öğrencileri , öğretmenleri Ceylan DELİ gözetiminde 2023 yılı takvimlerini hazırladılar. Evlerinde görünür bir yere asarak el emeği takvimlerini etkin bir şekilde kullanmaya başladılar. Her zaman dediğimiz gibi, emek verilen her şey çok daha değerlidir..

Öğretmenimiz ve öğrencilerine bu güzel çalışma için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI ÖĞRETMENLERİN YARDIMCI OLDUĞU 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINDA. İYİ OKUMALAR.

Ara

Müze gezimizden kareler...