GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kazım Karabekir İlkokulu

Ara

Becerikli Şeflerimizle Karşınızdayız!

"Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında 2-C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra AYYILDIZ gözetiminde bizzat katılım sağlayarak kek yapımı etkinliğini gerçekleştirdiler. Üretim sürecine katılan öğrecilerimiz ve öğretmenimize bu güzel etkinlik için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul genelinde kutlamaların yanısıra, 3-F Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Meral ÖZTÜRK gözetiminde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında ülkemizde üretilen birçok ürüne dikkat çekerek eğlenceli ve  çeşitli etkinliklerle somut hale getirdiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Sahip olmamız gereken davranışlardan bir tanesi de bireysel farklılıklara saygı duyabilmektir.Her insanın dış görünüşü, ilgilendiği, sevdiği alanlar farklıdır. Bu nedenle her bireyin kendine ait özellikleri ve farklılıkları vardır.Birbirimizde var olan farklı düşüncelere, bakış açılarına ve ilgi alanlarına saygı duymazsak iletişimsel problemler yaşayabiliriz.Özellikle küçük yaşta gelişimine devam eden çocuklara aşılanması, ebeveynlerin dikkat ettikleri arasındadır.Bireysel farklılıklara saygı, en doğru şekilde küçük yaşta kazanılır.

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılı Okul-Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik

Kas

3-S Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Fatih ÖRTMEN eşliğinde hazırlanan Kızılay Haftası etkinliği.. Farkındalık oluşturan öğrencilemize ve öğretmenimize teşekkür ederiz..

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

3-B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Rümeysa Sıdıka ALTINOVA rehberliğinde gerçekleştirilen "Hava Her Yerde Etkinliği" için öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Hayal gücünün sınırı yoktur,yeter ki iste!

Üfleme tekniği ile suluboya çalışmasında rengarenk ve farklı saçlarımız oldu.

2-F sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Pervin Ceylan Uz rehberliğinde hazırlanan bu güzel etkinlik için kendilerine çok teşekkür ediyoruz..

Ekm

3-I sınıfı öğrencileri ve öğretmenler, Ceylan DELİ gözetiminde cevizler yenildikten sonra kabuklarından eğlenceli bir etkinlik yapıldı. Çevremizde bulunan atık maddeleri bu şekilde el becerimizi ve hayal dünyamızı geliştirici aktivitelere dönüştürebiliriz. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Ekm

3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Rümeysa Sıdıka Altınova tarafından Görsel Sanatlar dersinde gerçekleştirilen "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" temalı etkinlik çalışmamızda gelecek nesillerin daha duyarlı ve yardımsever olmasını amaçlıyoruz..

"Bir gün değil, her gün hatırlıyoruz"

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Ekm

3/K sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Emine Asena AYDIN tarafından hazırlanan hayvan mamaları farkındalık kazandırmak amacıyla,  4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde hayvan dostlarımıza verildi.

"Bir gün değil, her gün hatırlıyoruz" sloganıyla gerçekleştirdikleri bu güzel etkinlik için duyarlı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzun 4/J sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni ismail KIZMAZ gözetiminde Trafik Güvenliği dersinde 'Trafik işaret levhalarının önemi' konusu ie ilgili materyal hazırladılar.Somut hale getirilen trafikte, levha ve işaretlerin ne anlama geldiği, nasıl davranmak gerektiği canlandırılarak anlatıldı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri, Rümeysa Sıdıka Altınova öğretmenleri gözetiminde Fen Bilimleri dersinde "Dünya'mızın Katmanları" konusunu öğrendiler.Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Kazım Karabekir İlkokulu İlk Adım E-Karabekir Okul Dergisi Sayı:2